Doorlopen mensen

Afgezien van een stukje van mijn ochtendhike is er verder even niets te zien hier. Vandaag de bezem door alle oude posts gehaald, die begonnen een beetje te ruiken naar vergane gedachten.

Goede voornemens ten spijt ben ik toch weer te lang te druk geweest om regelmatig nieuwe berichten te posten. Ik doe kennelijk iets goed, het werk blijft mij vinden in plaats van andersom. Dat neigt naar opschepperij, maar aan de andere kant: na 40+ jaar in het vak mag ik graag denken dat het toch wel een beetje ligt aan wat ik kan en doe.

In ieder geval: er komt hier wel weer iets te staan, het kan best zijn dat er morgenvroeg op dit pad hier een gedachte in me opkomt die ik 2 uur later nog interessant genoeg vindt om te posten. Maar het kan ook best van niet.

Dus ga rustig door met succesvol leven, werk ze.

 

 

Leave a Reply