contact

Vraag me om een storyscan 

In de afgelopen jaren heb ik me regelmatig bezig gehouden met een storyscan voor de meest uiteenlopende bedrijven. Het is een zo breed mogelijke scan en sterkte/zwakte analyse van de corporate story, het bedrijfsverhaal, missie en visie, corporate website en de implementatie in communicatie, online en offline.

Dat doe ik soms zelfstandig, maar ook werk ik hiervoor regelmatig samen met Storytelling People, in Nederland een voorloper op het gebied van corporate storytelling en toonaangevend in ontwikkeling en implementatie van bedrijfsverhalen.

Een storyscan is een uitgelezen instrument om toe te passen als er twijfel is over een al langer bestaande corporate story zowel als over de consistentie van de communicatie en storytelling die er uit voortgekomen is.

De storyscan wordt in overleg uitgevoerd als heldere presentatie dan wel als uitgebreid document en wordt altijd voorzien van vrijblijvende tips en adviezen om eventuele zwaktes te verbeteren.

Contact

Vraag mij vrijblijvend om een prijsopgave voor een storyscan dan wel om een begroting voor de ontwikkeling van een corporate story of ccorporate communicatie project.

Mail naar                : vanderwijk@icloud.com
Skype mij via         : petervdw54
Bel mij op              :  +39 329 0174 950  (ook FaceTime, WhatsApp)